Embrace the Backlash!

Rykande färskt från Facebook där mina vänner idag blir nedstämda av Horace Engdahls chauvinism.

För tio år sedan skulle en person som Horace Engdahl inte ens känt något behov av att markera gentemot blattar och hen. (Faktum är att just Horace Engdahl blev intervjuad tillsammans med Dogge Doggelito i Arena för ungefär tio år sedan. Typ en myspysintervju om hur de båda leker med språket tror jag. Har också för mig att Horace, eller de båda, rökte cigarr på bilderna som illustrerade artikeln. Grabbar emellan.) Det är det faktum att hegemonin i hans positions idag är hotad som gör att han och hans polare idag behöver slå tillbaka mot "den politiska korrektheten". Detta är något att fira.

Jag firar med att reprisera den första text jag skrev för Lawen Mohtadi som handlar om just backlash.