Test: Är skämtet roligt eller är du bara full med skit?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=EvZhsouPFS4&w=420&h=315]

Här är ett enkelt test som du kan göra nästa gång du har kokat upp komiskt kanonmaterial om svarta som du inte vill att världen skall gå miste om. Testa det på dina polare! Låt säga att du testar det på tio vita polare som tycker att det är hur jävla kul som helst. De har inte garvat så mycket sen de hörde sketchen med "jag vara er nya svenskläraret - ormet kryper". Sedan testar du det på tio svarta polare och de tycker att det är - inte så jättekul. Då kan du lugnt ta det som en fingervisning om att du är full med skit.

Men, men, Oivvio, säger du kanske då "jag har ju inga tio svarta polare att testa mitt magiska material på. Hur skall jag göra? Skall jag undanhålla världen mitt komiska geni? Är inte det censur då? Leder inte det till västerlandets undergång då?". Du  kan inte skrapa ihop tio svarta polare men du har ett okuvligt behov att skämta om svarta människor? Ta det som en fingervisning om att du är full med skit. "Men, men, Oivvio. Kan det inte bara vara så att svarta människor inte har någon humor? Att det bara är vita människor som har humor? Skulle det inte kunna vara så?" Ta det resonemanget som en fingervisning, ända upp till armbågen, om att du är full med skit.

Funkar bra med skämt om homogays, muslimer, judar, osv.